Tommee Tippee manuel brystpumpe
-15%
Variant:
 • Tommee Tippee manuel brystpumpe
 • Tommee Tippee manulle brystpumpe inklusive startsæt Tættere på Nature til nyfødte børn

Vejl. pris¹
342 kr
Pris
290 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
52 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310882

EAN: 5010415236272

Tommee Tippee manuel brystpumpe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne praktiske manuelle brystpumpe fra Tommee Tippee er specielt designet til at gøre dit liv lettere.
Tommee Tippee ønsker at hjælpe dig med at amme og give dig mulighed for at give dit barn mad præcis, hvor og hvornår du vil.

I modsætning til andre håndpumper er denne brystpumpe ret nem at bruge og vil ikke trætte din hånd, mens du pumper brystmælk. Og den nemme pumpning gør det også nemmere at amme og fodre dit barn! Denne pumpe er specielt designet til kvinders hænder og kræver derfor mindre kraft. Den bløde silikonehætte sidder behageligt mod brystet og er kompakt, så den er nem at have med i håndtasken eller bleposen.

Produktdetaljer:
 • Ideelt formet til kvindehænder
 • Komfortabel for mødre
 • Kompakt, diskret og støjsvag
 • Hurtig at bruge
 • Let at bruge
 • Let at rengøre
 • BPA/BPS-fri - helt sikkert for dit barn
Leveringsomfang:
 • 1 x Tommee Tippee "Made for Me" håndpumpe
 • 1 x Closer to Nature ® 150 ml flaske med sut til nyfødte

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee manuel brystpumpe
5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee manuel brystpumpe
Tommee Tippee manuel brystpumpe
Vejl. pris¹ 342 kr
290 kr