Tommee Tippee Groclock søvntræner
Vejl. pris¹
335 kr
Pris
313 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334368

EAN: 5010415990518

Tommee Tippee Groclock søvntræner
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvordan lærer børn, hvornår det er tid til at stå op? Tommee Tippee Groclock med søvntræner hjælper børn, som er for små til at læse et normalt ur, med at forstå med farver og billeder, hvornår det er sengetid, og hvornår de kan stå op og lege!

Du kan nemt indstille det tidspunkt, du ønsker, at dit barn skal stå op om morgenen, og uret viser klokken med farver og symboler. Når det er tid til at sove, viser den blå urskive en træt ugle omgivet af hjerter og stjerner. Efterhånden som det forudindstillede alarmtidspunkt nærmer sig, forsvinder stjernerne gradvist, indtil kun hjerter er synlige, og Ollie Owl vises vågen på en gul baggrund.

Med to indstillinger kan du indstille forskellige alarmtider til forskellige ugedage, weekenden eller lurtid. Med lysstyrkeindstillingerne kan du dæmpe eller slukke lyset. Søvntræneren kan også bruges som natlampe. Senere kan du indstille den valgfrie lydalarm - perfekt til en god søvn- og opvågningsrutine. Med den valgfrie digital e clock-funktion kan du vise digital e uret - ideelt, når dit barn er ved at lære at læse digital e klokken.

Søvntimeren får strøm via et 3,5 mm USB-stik* og kræver ikke batterier.*

Produktdetaljer:
  • Viser tiden i farver og billeder
  • Digital e ur: Det valgfrie digital e ur er ideelt, når dit barn er ved at lære at læse digital e tiden.
  • 2 urindstillinger og vækkeur: Du kan vælge 2 vækketider til forskellige hverdage, weekender eller lure. Den valgfrie lydalarm fremmer en god søvn- og opvågningsrutine
  • Kan også bruges som natlys
  • Lysstyrke kan justeres: lyset kan slukkes eller dæmpes
* Adapter -stikket er ikke inkluderet; kablet er kompatibelt med populære USB Adapter n til Smartphone

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Groclock søvntræner
3
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Groclock søvntræner
Tommee Tippee Groclock søvntræner
Vejl. pris¹ 335 kr
313 kr