Tommee Tippee Engangs ammeindlæg, Made for me, 100 stk., størrelse

Tommee Tippee Engangs ammeindlæg, Made for me, 100 stk., størrelse


Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310885

EAN: 5010415236289

Tommee Tippee Engangs ammeindlæg, Made for me, 100 stk., størrelse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tommee Tippee har skræddersyet deres ekstra absorberende ammeindlæg " Daily " lige til dig. Mange ammeindlæg er bare runde hvide indlæg, der tjener dit formål, men som ikke øger din komfort. Men selv som ung mor vil du gerne se godt ud og føle dig godt tilpas! Derfor findes Tommee Tippee 's ammeindlæg i forskellige størrelser.

Tommee Tippee 's puder er så godt tilpasset til bh'ens form, at de ikke er synlige. 2-pakken med ammepuder forbliver rene og hygiejniske i den genanvendelige emballage, indtil du bruger dem, og de passer nemt i din håndtaske eller blespandstaske. Desuden har de en bedre ydeevne end andre førende mærker* - hvad mere kan du ønske dig? Ammer dit barn. Tag på, hvad du vil - med den ro i sindet, at intet vil lække.*.

Produktdetaljer:
  • Unik pasform, perfekt pasform: Slut med runde ammepuder, der glider ud af din bh og kan ses under dit tøj.
  • Bedre end de førende engangs ammeindlæg*: Ammepuder har en bedre sugeevne, pasform, lækagesikkerhed og holder bedre fast til bh'en end førende mærker
  • Garanteret lækagesikret**: Vælg Tommee Tippee 's ammeindlæg i den størrelse, der passer dig, og Tommee Tippee garanterer, at de er lækagesikre. Den bløde, absorberende foring lukker fugten inde
  • Flerlagede, men diskrete: De tre ultraabsorberende lag giver mere komfort efter hver ammesession
  • Pålideligt hold: Takket være de ekstra stærke klæbestrimler sidder puderne sikkert fast på din bh
*Note: I internt gennemførte test sammenligninger med tre konkurrerende produkter klarede Tommee Tippee 's ammeindlæg sig bedre med hensyn til sugeevne, pasform, lækagesikkerhed og fastholdelse på bh'en.
Bemærk: Forudsat at du følger Tommee Tippee 's retningslinjer for størrelse og brug (dagligt eller ultraabsorberende). Placer ammeindlæg korrekt i bh'en, og skift dem efter hver amning og/eller mindst en gang hver 6. time (alt efter hvad der kommer først).

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Engangs ammeindlæg, Made for me, 100 stk., størrelse
Tommee Tippee Engangs ammeindlæg, Made for me, 100 stk., størrelse
141 kr