TOM TAILOR Sandaler marineblå rose
Størrelsesguide
Variant:
  • TOM TAILOR Sandaler marineblå rose
  • TOM TAILOR Sandaler marine lime

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289665

TOM TAILOR Sandaler marineblå rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Trendy skal de være - og behagelige! Børn har nøjagtige ideer om, hvilke sko der er i. Tom Tailor Kids-kollektionen inspirerer med sin alsidige stil, et trendy look og et meget godt pris-ydelsesforhold. Skoene er lavet af syntetisk kunststof af høj kvalitet, robust lærred og / eller tekstiler. Alle modeller inklusive såler og varer er udviklet udelukkende til Tom Tailor.

Moderigtigt, sommerligt Sand ale i trekking look. Med praktisk velcro-fastgørelse til let påklædning og afklædning og smuk farvekombination.

produktdetaljer:
  • materiale: 90% polyester, 10% polyurethan
  • Indvendigt materiale: 100% polyester
  • Med skridsikker sål
  • Med praktisk velcro-fastgørelse

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

TOM TAILOR Sandaler marineblå rose
223 kr