TOM TAILOR Girls Støvler beige
Størrelsesguide

Pris
297 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A279370

TOM TAILOR Girls Støvler beige
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Trendy de skal være - og komfortable! Børn har præcise idéer om, hvilke sko der er i. Tom Tailor Kids-kollektionen inspirerer med et stort udvalg af Style s, et moderigtigt look og et meget godt pris/ydelsesforhold. Skoene er fremstillet af syntetisk materiale af høj kvalitet, robust lærred og/eller tekstiler. Alle modeller, herunder såler og lister, er udviklet eksklusivt til Tom Tailor. Modern han pigestøvle med praktisk lynlås for nem adgang til skoen. Den behagelige inderforing sikrer varme fødder selv på kolde dage. Med farverige, glitrende snørebånd, der giver skoen det helt rigtige touch.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 90% polyurethan, 10% polyester
  • indvendigt materiale: 100% polyester
  • Overmateriale vandafvisende
  • Med skridsikker profil sål
  • Med lynlås

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

TOM TAILOR Girls Støvler beige
TOM TAILOR Girls Støvler beige
297 kr