Thermobaby® Badestol Daphné, Snow, op til 6 måneder

Thermobaby® Badestol Daphné, Snow, op til 6 måneder125 kr
Pris
111 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
14 kr-11%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A209552

EAN: 3023190942001

Thermobaby® Badestol Daphné, Snow, op til 6 måneder
For at skabe glæde i badet, er Thermobaby® badestol blevet lavet med et elegant design og moderne funktionaliteter, der skaber den højeste badnings komfort.

Denne badehjælp af robust plastik er til babyer fra fødslen og op til 6 måneder, samt anvendelig i almendelige badekar.

Liggefladen i Soft-Touch-Materiale garantere en bekvemt oplevelse i badet: Barnet vil føle sig komfortabel pga. Den ergonomiske pasform. Pga. den netagtige rygdel ligger babyen altid behageligt varmt vand.

Efter badning, vandet i at strømme gennem den perforerede liggeflade lavet af skimmel resistente materiale, den perforerede liggeflade garatere også optimal tørring og maksimal hygiejne.

Med praktisk håndtag og skridsikker gummikant garantere stabilitet på badeværelset, der udover er der også en hul så den kan hænges op på væggen.

Produktdetaljer:
  • Design: hvid
  • Alder: 0-6 måneder
  • egnet til almindelige badekar
  • Ergonomisk pasform
  • Behagelig, blød liggeflade
  • Hygienisk og skimmelresistent

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Thermobaby® Badestol Daphné, Snow, op til 6 måneder
125 kr
111 kr