Theo klein Electrolux fødevareprocessor, træ

Theo klein Electrolux fødevareprocessor, træ


Pris
158 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A311745

EAN: 4009847074058

Theo klein Electrolux fødevareprocessor, træ
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ikke til træhoveder!

Faktisk har denne fødevareprocessor alt, hvad børn, der elsker køkken og madlavning, har brug for. Det ser elegant og moderne ud, har en piskeris, der let kan drejes med en krumtap, og vigtigst af alt har den en fremtid.
Det er lavet af træ, en vedvarende ressource, der kommer fra bæredygtigt forvaltede, certificerede skove. Miniaturemaskinen er også udformet til en så høj kvalitet og solid e, at den vil overleve mange år, børns køkkener og spil.
Dette gør det ikke kun til et usædvanligt miljøvenligt legetøj, der er ideelt til efterligning og rollespil, men det er også futuristisk.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 19 x 9 x 17 cm.
  • Foodprocessor af høj kvalitet til moderne e-børnekøkkener er ekstremt robust
  • Den smukke maskine har en krumtap for at vende pisken, som pisker op fantastiske måltider fra fantasy-ingredienser på ingen tid
  • Den holdbare mixer er lavet af træ, der kommer fra bæredygtige, certificerede kilder
  • Børn elsker rollespil og familie - med denne køkkenmaskine i træ kan de lave mad til mor og far, mens de træner deres fantasi, kreativitet og motoriske færdigheder
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 3 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Theo klein Electrolux fødevareprocessor, træ
Theo klein Electrolux fødevareprocessor, træ
158 kr