Teddy HERMANN ® Unicorn Stardust 30 cm
Vejl. pris¹
186 kr
Pris
168 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310561

EAN: 4004510939269

Teddy HERMANN ® Unicorn Stardust 30 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Konfettifarvet og totalt trendy er enhjørning Stardust fra Hermann Teddy Collection.

De muntre farver appellerer til børns sanser og tilskynder til fantasifuld leg. Enhjørningen er lavet af blød Touch-plys af høj kvalitet og har en blød, kramfyldning - sjov for alle aldre og særligt velegnet til at kæle! Derudover er enhjørningen en fantastisk blikfang i børnenes værelse.

Legetøjs sikkerhed har høj prioritet hos Teddy-Hermann. Virksomheden lægger stor vægt på ubetinget sikkerhed og frihed fra skadelige stoffer. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige testlaboratorier for at opfylde deres egne høje standarder samt kravene i det europæiske legetøjsdirektiv EN 71 1-3.

Produktoplysninger:
  • Størrelse: 30 cm
  • Materiale: Polyester
  • Alder: fra 0 måneder

Pleje instruktioner
Vaskes ved 30 grader på en blid cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig til den fjerde generation til hjertet emnet ""plysdyr"". De naturlige mærkeformede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt de charmerende og trendy plyslegetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN ® Unicorn Stardust 30 cm
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Unicorn Stardust 30 cm
Teddy HERMANN ® Unicorn Stardust 30 cm
Vejl. pris¹ 186 kr
168 kr