Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 75 cm

Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 75 cm


Variant:
  • Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 75 cm
  • Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 55 cm

Pris
629 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280443

EAN: 4004510913726

Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 75 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Denne store gyldenbrune bamse har alt, hvad der skaber en perfekt bamse: blødt plysjmateriale i høj tiger-berøringskvalitet, blødt fyldt med blødt polyester-vatt, søde knap øjne og et kærligt ansigtsudtryk. Bamsen er perfekt som en loyal ven, dyne og konstant ledsager.

Det koselige legetøj fra Hermann Teddy Collection og kombinerer kravene fra både børn og forældre: designet tæt på naturen såvel som velegnet til børn og specielt behandlet med mange kærlige detaljer.

produktdetaljer:
  • Størrelse: 75 cm
  • materiale: polyester
  • Alder: fra 0 måneder

Vedligeholdelsesinstruktioner
Vaskbar i 30 grader i den blide vaskecyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Bagefter ligger i luften tør. Sæt ikke tørretumbleren.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy-Hermann® fra Hirschaid i Bayern, Franconia, er en familiedrevet virksomhed, der er nu i sin fjerde generation og er dedikeret til hjertets ønske om at fremstille ""blødt legetøj"". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 75 cm
629 kr