❄ VINTER RABATTER ❄
❄ VINTER RABATTER ❄
Ekstra rabat:
Spar op til 500 kr.
24
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 55 cm
p.t. udsolgt

Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 55 cm


Variant:
  • Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 55 cm
    p.t. udsolgt
  • Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 75 cm

Pris
445 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280441

EAN: 4004510913719

Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun 55 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Denne gyldenbrune bamse har alt, hvad der gør en perfekt bamse: specielt blødt plysemateriale i høj tiger-berørings kvalitet, blødt fyldt med blødt polyesterwadding, søde knap øjne og et dejligt ansigtsudtryk. Bamsen er perfekt som en kosepartner, dyne og konstant ledsager.

Det overdådige legetøj fra Hermann Teddy Collection og kombinerer både børn og forældres krav: designet tæt på naturen og egnet til børn, med mange kærlige detaljer og især omhyggeligt udformet.

produktoplysninger:
  • Størrelse: 55 cm
  • Materiale: Polyester
  • Alder: fra 0 måneder
Vedligeholdelsesinstruktioner
Vaskbar ved 30 grader i den blide vaskecyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Bagefter ligger i luften tør. Sæt ikke tørretumbleren.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy-Hermann® fra Hirschaid i Bayern, Franconia, er en familiedrevet virksomhed, der nu er i dets fjerde generation og er dedikeret til hjertets ønske om at fremstille ""blødt legetøj"". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers