Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun, 40 cm

Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun, 40 cm


Variant:
  • Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun, 40 cm
  • Teddy HERMANN ® Teddybeige, 38 cm
  • Teddy HERMANN ® Teddybeige med growler, 35 cm

Pris
260 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289706

EAN: 4004510913696

Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun, 40 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Klassikeren blandt det bløde legetøj og den bedste ven til alle børn, store og små, er den gyldenbrune bamse fra Hermann Teddy Collection®.
Bamsen er lavet af meget høj kvalitet i plys og fyldt med blød polyesterwadding . Den søde næse, det sympatiske smil og de mørke øjne giver bamsen et meget specielt venligt udtryk. Det overdådige legetøj fra Teddy-Hermann kombinerer kravene fra både børn og forældre: designet til børn og omhyggeligt udformet med mange kærlige detaljer. Soft legetøjet er velegnet til børn fra 0 måneder.

produktdetaljer:
  • Størrelse: 40 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedligeholdelsesinstruktioner
Vaskbar ved 30 ° C i skånsom cyklus med uldvaskemiddel. Spin med maksimalt 600 omdrejninger. Lufttørr derefter liggende. Læg ikke tørretumbleren i.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som i fjerde generation er dedikeret til hjerteemnet ""blødt legetøj "". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy bløde legetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun, 40 cm
Teddy HERMANN ® Teddy gyldenbrun, 40 cm
260 kr