Teddy HERMANN ®Skildpadde, 22 cm
Pris
109 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289645

EAN: 4004510901136

Teddy HERMANN ®Skildpadde, 22 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Denne kæbne bløde vandpadde med sit nysgerrige udseende og ekstraordinære mønster er stjernen blandt vanddyrene i Hermann Teddy Collection®.
Det bløde legetøj fra Teddy-Hermann kombinerer både børn og forældre krav: designet tæt på naturen og velegnet til børn med mange kærligt udformede detaljer. Soft legetøjet er velegnet til børn fra 0 måneder.

produktdetaljer:
  • Størrelse: 22 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedligeholdelsesinstruktioner
Vaskbar ved 30 ° C i skånsom cyklus med uldvaskemiddel. Spin med maksimalt 600 omdrejninger. Lufttørr derefter liggende. Sæt ikke tørretumbleren.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der er dedikeret i fjerde generation til hjertet emnet ""blødt legetøj"". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy bløde legetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ®Skildpadde, 22 cm
Teddy HERMANN ®Skildpadde, 22 cm
109 kr