Teddy HERMANN ® Panther ligger 55 cm
Pris
329 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A310583

EAN: 4004510904748

Teddy HERMANN ® Panther ligger 55 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Uanset om det er drømmende timer med at kæle eller vildt lege i børneværelset - den kælebløde panter fra Hermann Teddy Collection er klar til alle eventyr.

Den søde vilde kat er lavet af plys af høj kvalitet og fyldt med blød polyester vattering.

Teddy-Hermann tøjdyr kombinerer både børns og forældres krav: tæt på naturen såvel som børnevenligt designet og med mange kærlige detaljer meget nøje behandlet.

Akkrediterede testinstitutter bekræfter produktets sikkerhed og dets overensstemmelse med alle gældende EU-legetøjsdirektiver.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: 55 cm
  • materiale: polyester
  • alder: fra 0 måneder

Plejeinstruktioner
Vaskes i 30 grader på en blid cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig til fjerde generation til hjertet emnet ""plysdyr"". Det naturlige mærkede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy plyslegetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Panther ligger 55 cm
Teddy HERMANN ® Panther ligger 55 cm
329 kr