Teddy HERMANN ® Octopus Confetti 30 cm
Vejl. pris¹
171 kr
Pris
161 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310562

EAN: 4004510939276

Teddy HERMANN ® Octopus Confetti 30 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Konfettifarvet og total hofte er blæksprutten Confetti fra Hermann Teddy Collection.

De muntre farver appellerer til børns sanser og tilskynder til fantasifuld leg. Enhjørningen er lavet af blød Touch-plys af høj kvalitet og har en blød, nuttet påfyldning - sjov for alle aldre og særligt velegnet til at kæle! Derudover er enhjørningen en fantastisk blikfang i børnehaven.

Legetøjs sikkerhed har høj prioritet hos Teddy-Hermann. Virksomheden lægger stor vægt på ubetinget sikkerhed og frihed fra skadelige stoffer. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige testlaboratorier for at opfylde deres egne høje standarder samt kravene i det europæiske legetøjsdirektiv EN 71 1-3.

Produktoplysninger:
  • Størrelse: 30 cm
  • Materiale: polyester
  • Alder: fra 0 måneder

Plejeinstruktioner
Vaskes i 30 grader på den sarte cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Læg derefter ud og lufttør. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig til den fjerde generation til hjertet emnet ""plysdyr"". Det naturlige mærkede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy plyslegetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Octopus Confetti 30 cm
Teddy HERMANN ® Octopus Confetti 30 cm
Vejl. pris¹ 171 kr
161 kr