Teddy HERMANN ® Kaninkaramel 21 cm
Pris
232 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310551

EAN: 4004510938187

Teddy HERMANN ® Kaninkaramel 21 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Vi har den rigtige kanin til hver lille næse!

Denne karamelfarvede fuzzy kanin med den vidunderligt bløde plys og den bløde fyld er - ikke kun i påsken - en vidunderlig gave og en god partner at lege med og kæle .

Produktet fra Teddy-Hermann kombinerer kravene fra både børn og forældre: tæt på naturen såvel som børnevenligt designet og med mange kærlige detaljer meget omhyggeligt behandlet.

Akkrediterede testinstitutter bekræfter produktets sikkerhed og overensstemmelse med alle gyldige EU-retningslinjer for legetøj.

Produktoplysninger:
  • Størrelse: 21 cm
  • materiale: polyester
  • alder: fra 0 måneder

Plejeanvisning
Vaskbar ved 30 grader på en blid cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig til fjerde generation til hjertet emnet ""plysdyr"". De naturlige mærkeformede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt de charmerende og trendy plyslegetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN ® Kaninkaramel 21 cm
1
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Kaninkaramel 21 cm
Teddy HERMANN ® Kaninkaramel 21 cm
232 kr