Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Teddy HERMANN ® kanin, der ligger gråhvid, 30 cm
p.t. udsolgt

Teddy HERMANN ® kanin, der ligger gråhvid, 30 cm


Pris
286 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289668

EAN: 4004510937975

Teddy HERMANN ® kanin, der ligger gråhvid, 30 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Det humle i Hermann Teddy Collection®.
Denne søde og naturlige, kosede kanin er lavet af høj kvalitet, kødet blød plys og fyldt med blødt polyestervatter. Det er ikke kun en ideel gave til påske, men også et dekorativt legetøj og tilbehør til børneværelset takket være det naturlige særlige look. Det overdådige legetøj fra Teddy-Hermann kombinerer kravene fra både børn og forældre: især tæt på naturen og designet til børn og med mange kærlige detaljer, især omhyggeligt behandlet. Soft legetøjet er velegnet til børn fra 0 måneder.

produktoplysninger:
  • Størrelse: 30 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedligeholdelsesinstruktioner
Vaskbar ved 30 ° C i skånsom cyklus med uldvaskemiddel. Spin med maksimalt 600 omdrejninger. Lufttørr derefter liggende. Læg ikke tørretumbleren i.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som i fjerde generation er dedikeret til hjerteemnet ""blødt legetøj "". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy bløde legetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers