Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Teddy HERMANN ® Hjertebarn - Bunny Anny 23 cm
p.t. udsolgt
120 kr
Pris
110 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A289923

EAN: 4004510939108

Teddy HERMANN ® Hjertebarn - Bunny Anny 23 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Det koselige bløde blød legetøj fra Herzekind-serien fra Teddy-Hermann® er trendy og specielt velegnet til de mindste blød legetøj fans. Bunny Anny er lavet af ekstra blød plys og har en super blød påfyldning. Blide trendfarver og børnevenlige former adskiller produkterne fra Herzekind. Det overdådige legetøj fra Teddy-Hermann kombinerer både børn og forældres krav: designet tæt på naturen såvel som velegnet til børn og med mange kærlige detaljer, specielt omhyggeligt behandlet. Soft legetøjet er velegnet til børn fra 0 måneder.

produktoplysninger:
  • størrelse: 23 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedligeholdelsesinstruktioner
Vaskbar ved 30 ° C i skånsom cyklus med uldvaskemiddel. Spin med maksimalt 600 omdrejninger. Lufttørr derefter liggende. Læg ikke tørretumbleren i.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som i fjerde generation er dedikeret til hjerteemnet ""blødt legetøj "". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy bløde legetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN ® Hjertebarn - Bunny Anny 23 cm
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers