Legetøj: Op til 12% rabat
Legetøj: Op til 12% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
Teddy HERMANN ® hest med stemme rødbrun, 19 cm

Teddy HERMANN ® hest med stemme rødbrun, 19 cm


Variant:
  • Teddy HERMANN ® hest med stemme rødbrun, 19 cm
  • Teddy HERMANN ® hestestående, 25 cm
  • Teddy HERMANN ® hest med stemme lysebrun, 19 cm

Pris
212 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289855

EAN: 4004510902645

Teddy HERMANN ® hest med stemme rødbrun, 19 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Ikke kun hesteelskere er begejstrede for den koselige bløde hest fra Hermann Teddy Collection®.

Den lysebrune pony med sin smukke ruvede manke er lavet af materialer af høj kvalitet og fyldt med blød polyesterwadding. Med et tryk på en knap, hviner hesten lykkeligt og bringer galopperende lyde - perfekt til fantasifuld leg.
Det bløde legetøj fra Teddy-Hermann kombinerer både børn og forældre krav: designet tæt på naturen og egnet til børn, med mange kærlige detaljer og især omhyggeligt udformet. Soft legetøjet er velegnet til børn fra 0 måneder.

produktdetaljer:
  • Størrelse: 19 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedligeholdelsesinstruktioner
Vaskbar ved 30 ° C på en mild cyklus med uldvaskemiddel. Spin med maksimalt 600 omdrejninger. Lufttørr derefter liggende. Læg ikke tørretumbleren i.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som i fjerde generation er dedikeret til hjerteemnet ""blødt legetøj "". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy bløde legetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® hest med stemme rødbrun, 19 cm
212 kr