Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Teddy HERMANN ® Hest liggende lysebrun 30 cm

Teddy HERMANN ® Hest liggende lysebrun 30 cm


Pris
252 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A310579

EAN: 4004510902591

Teddy HERMANN ® Hest liggende lysebrun 30 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den kælebløde hest fra Teddy-Hermann ligner forvirrende sine naturlige forbilleder og er særligt populær blandt børn.

Den bløde plys og bløde fyld gør hesten perfekt til at kæle og elske, mens det naturlige realistiske udseende tilskynder fantasifuldt spil.

Legetøjs sikkerhed har høj prioritet hos Teddy-Hermann. Virksomheden lægger stor vægt på ubetinget sikkerhed og frihed fra skadelige stoffer. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige testlaboratorier for at opfylde deres egne høje standarder samt kravene i det europæiske legetøjsdirektiv EN 71 1-3.

Produktoplysninger:
  • Størrelse: 30 cm
  • materiale: polyester
  • Alder: fra 0 måneder

Pleje instruktioner
Vaskes i 30 grader på den sarte cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Læg derefter ud og lufttør. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig til fjerde generation til hjertet emnet ""plysdyr"". Det naturlige mærkede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy plyslegetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Hest liggende lysebrun 30 cm
Teddy HERMANN ® Hest liggende lysebrun 30 cm
252 kr