Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Teddy HERMANN® Golden Retriever siddende, 30 cm
p.t. udsolgt

Teddy HERMANN® Golden Retriever siddende, 30 cm


Pris
314 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A096563

EAN: 4004510927464

Teddy HERMANN® Golden Retriever siddende, 30 cm
Denne sympatiske golden retriever fra Hermann Teddy Collection er en tro følgesvend. Fremstillet af kvalitets materialer og fyldt med behageligt polyestervat.

Virksomheden Teddy-Hermann fra Bayern er en familievirksomhed, som i fjerde generation har dedikeret sig til hjertetemaet "plysdyr". De naturtro mærke-bamser fra Teddy Hermann collection er særlige og overtaler ikke bare med fine detaljer, men også med kvalitets materialerne. Alle plysdyrene gennemgår strenge produkt-tests i uafhængige og ansete testlaboratorier.

Detaljer:
  • Størrelse: 30 cm
  • Vaskbar ved 30 grader (skånevask)
OBS!
Centifuger ved maks 600 omdrejninger. Derefter ligges den til at lufttørre. Egner sig ikke til tørretumbler!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers