Teddy HERMANN føfleje sidder 19 cm
Pris
222 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280445

EAN: 4004510926535

Teddy HERMANN føfleje sidder 19 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne søde muldvarp fra det bløde legetøjssortiment Hermann Teddy Collection er lavet med en masse kærlighed fra materialer af høj kvalitet i en førsteklasses kvalitet. Den søde muldvarp er perfekt til leg og kos. Soft legetøjet fra Hermann Teddy Collection samler kravene fra børn og forældre på samme tid: tæt på naturen, børnevenlig og med mange detaljer specielt behandlet.

Virksomheden Teddy-Hermann fra Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der er dedikeret til hjerteemnet overdådige dyr i fjerde generation. Det naturlige brand kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med den ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier.

Detaljer:
  • Størrelse: 19 cm
  • Materiale: Akryl
  • Vaskbar ved 30 grader i den blide cyklus med uldvaskemiddel
  • Alder: Fra 0 år
OBS!
Spinning ved højst 600 omdrejninger. Bagefter ligger tør i luften. Læg ikke tørretumbleren i.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN føfleje sidder 19 cm
222 kr