❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun i dag!
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Teddy HERMANN ® dovendyr, 25 cm
Variant:
  • Teddy HERMANN ® dovendyr, 25 cm
  • Teddy HERMANN ® doven grå meleret, 46 cm

Pris
318 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289931

EAN: 4004510923367

Teddy HERMANN ® dovendyr, 25 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den søde dovendyr fra Hermann Teddy Collection® er absolut trendy det frække og sympatiske udseende erobrer hjertene fra alle blød legetøjselskere, takket være sin optimale størrelse er det ideelt til leg og kos og i en trendy livsstemning er det hyggelige lille dyr et sjovt tilbehør.
Det bløde legetøj fra Teddy- Hermann kombinerer både børn og forældres krav: designet tæt på naturen og egnet til børn, med mange kærlige detaljer og især omhyggeligt udformet. Soft legetøjet er velegnet til børn fra 0 måneder.


produktdetaljer:
  • Størrelse: 25 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Plejeinstruktioner
Vaskbar ved 30 ° C i skånsom cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Lufttørr derefter liggende. Læg ikke tørretumbleren i.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som i fjerde generation er dedikeret til hjerteemnet ""blødt legetøj "". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy bløde legetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® dovendyr, 25 cm
318 kr