Teddy HERMANN ® dinglende hare, 21 cm
Variant:
  • HERMANN® Teddy Hare, 28 cm
  • Teddy HERMANN ® Dodgy hare, 45 cm
  • Teddy HERMANN ® dingle hare grå, 25 cm
  • Teddy HERMANN ® dinglende hare, 21 cm

Pris
193 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A289701

EAN: 4004510938446

Teddy HERMANN ® dinglende hare, 21 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den vidunderligt bløde svajende kanin fra Hermann Teddy Collection® er en meget sød ledsager, der inviterer dig til at kæle med sit drømmende look. Det superbløde materiale er allerede egnet til små luksusventilatorer. Pendant Bunny er lavet af høj kvalitet plys og fyldt med blød polyesterwadding. Det overdådige legetøj fra Teddy-Hermann kombinerer både børn og forældres krav: designet tæt på naturen og egnet til børn, med mange kærlige detaljer og især omhyggeligt udformet. Soft legetøjet er velegnet til børn fra 0 måneder.

produktoplysninger:
  • Størrelse: 21 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedligeholdelsesinstruktioner
Vaskbar ved 30 ° C i skånsom cyklus med uldvaskemiddel. Spin med maksimalt 600 omdrejninger. Lufttørr derefter liggende. Læg ikke tørretumbleren i.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som i fjerde generation er dedikeret til hjerteemnet ""blødt legetøj "". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy bløde legetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN ® dinglende hare, 21 cm
4.5
28 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 23
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® dinglende hare, 21 cm
Teddy HERMANN ® dinglende hare, 21 cm
193 kr