Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Teddy HERMANN ® Delfin 35 cm
p.t. udsolgt
Vejl. pris¹
171 kr
Pris
170 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310577

EAN: 4004510900375

Teddy HERMANN ® Delfin 35 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den kælebløde delfin fra Hermann Teddy Collection er en del af specialudgaven ""Yaqu pacha".

Teddy-Hermann har i mange år støttet naturbeskyttelsesorganisationen med base i Nürnberg Zoo med salget af yaqu Pacha blødt legetøj.

Delfinen er lavet af plys af høj kvalitet og fyldt med blødt polyestervatter.

Det kælelegetøj fra Teddy-Hermann kombinerer både børns og forældres krav: tæt på naturen såvel som børnevenligt designet og med mange kærlige detaljer meget omhyggeligt behandlet.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: 35 cm
  • materiale: polyester
  • Alder: fra 0 måneder

Plejeinstruktioner
Vaskes i 30 grader på den sarte cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Læg derefter ud og lufttør. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig til fjerde generation til hjertet emnet ""plysdyr"". Det naturlige mærkede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy plyslegetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN ® Delfin 35 cm
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers