Donér eller spar 10% ✓
Donér eller spar 10% ✓
Kun idag:
KUPON-VALG
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg nu
Teddy HERMANN ® Bunny Hazel karamel 31 cm

Teddy HERMANN ® Bunny Hazel karamel 31 cm


242 kr
Pris
230 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A310554

EAN: 4004510939214

Teddy HERMANN ® Bunny Hazel karamel 31 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den superbløde Hazel Rabbit fra Hermann Teddy Collection er specielt velegnet til babyer. Den ekstra bløde plys og den bløde fyld gør produktet til en superkæl partner fra fødslen.

Legetøjs sikkerhed er højt prioriteret hos Teddy-Hermann. Virksomheden lægger stor vægt på ubetinget sikkerhed og frihed fra skadelige stoffer. Alle plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige testlaboratorier for at opfylde vores egne høje standarder samt kravene i det europæiske legetøjsdirektiv EN 71 1-3.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: 31 cm
  • materiale: polyester
  • alder: fra 0 måneder

Plejeinstruktioner
Vaskes i 30 grader på en blid cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig til fjerde generation til hjertet emnet ""plysdyr"". Det naturlige mærkede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy plyslegetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Bunny Hazel karamel 31 cm
Teddy HERMANN ® Bunny Hazel karamel 31 cm
242 kr
230 kr