Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Sylvanian Families® Restauranter og Butikker - Skøjtevenner
p.t. udsolgt

Sylvanian Families® Restauranter og Butikker - Skøjtevenner


179 kr
Pris
136 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
43 kr-24%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A228037

Sylvanian Families® Restauranter og Butikker - Skøjtevenner
Sylvanian Families er søde dukker til børn. Sættet består af en chokolade bunny pige og en silkekat i matchende vintertøj, med skøjter og specielle stande. Sæt skøjterne på figurerne og lad dem skate. Drej basen på balletskolen "Tutu" (sælges separat) og omdan scenen til en skøjtebane. Placer nu figurerne på deres respektive stande, så de kan skøjte. På denne måde kan du også lade andre figurer skøjte, ved at sætte skøjterne på dem og placere dem på de respektive stande. En rigtig fin gave til børn!

Detaljer:
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Top mærker