Sylvanian Families® Restauranter og Butikker - Balletvenner
p.t. udsolgt

Sylvanian Families® Restauranter og Butikker - Balletvenner

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
179 kr
136 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 43 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A228034

Sylvanian Families® Restauranter og Butikker - Balletvenner
Sylvanian familier er søde samleobjekter til børn. Dette Ballet Friends Set indeholder Milk Bunny Girl og Persian Cat Girl i smukke tutus. Disse specielle figurer bærer spidse sko. Derudover er specielle stande til figurerne inkluderet i sættet. Med de specielle stativer kan figurene i dit ballet stykke sættes i forskellige positioner. Placer balletvennerne på balletskolen (sælges separat) og drej på håndtaget for at få dem til at bevæge sig.

Detaljer:
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.