SYLVANIAN FAMILIES Ferie - Bjælkehytte
p.t. udsolgt
579 kr
Pris
347 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
232 kr (40%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A136457

SYLVANIAN FAMILIES Ferie - Bjælkehytte
Sylvanian Families sortimentet består af et stort udvalg af dyrefigure, tilbehør og hus. De bor, arbejder og leger i den vidunderlige Sylvanian Village.

I bjælkehytten ved glitter søen oplever Sylvanian Families en masse lækker eventyr. I bjælkehytten er der sågar en Jacuzzi! Det betyder badesjov for små og store. Når de går i seng er det for at sove i hængekøjer. Fra den store balkon nyder Sylvanian Families den herlige udsigt og en stjerneklar nat.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 2881
• Fra 3 år

ADVARSEL!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Top mærker