SUPERMOM T-shirt med flæse Black
-39%
Størrelsesguide

178 kr
Pris
109 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
69 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A239405

SUPERMOM T-shirt med flæse Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En top med flæser må ikke mangle i din garderobe denne sæson. Denne T-shirt fra Supermom er en cool måde at imødekomme denne trend på. Modellen er lavet af en blød materialemix med en luftig komfort. Toppen har en rund halsudskæring, en lidt længere ryg og ekstra ærmer med flæser. De er syet på over de normale korte ærmer og giver dermed en legende silhuet.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 60% bomuld, 40% viskose
  • Kan vaskes ved 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SUPERMOM T-shirt med flæse Black
SUPERMOM T-shirt med flæse Black
178 kr
109 kr