SUPERMOM Skjorte til gravide THE MOM
Størrelsesguide

255 kr
Pris
250 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A243016

SUPERMOM Skjorte til gravide THE MOM
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gør et statement med denne T-shirt fra Supermom . Modellen føles behageligt blød takket være den bløde sweatstofblanding og har en tætsiddende talje. Takket være lynlåsen på bagsiden kan modellen tages af og på, selv hvis der ikke er nogen hjælp i nærheden i øjeblikket. T-shirten har et print, moderigtige ærmer og flossede kanter, der giver et edgy look.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Jern moderat varmt (150 °C)
  • Må ikke komme i tørretumbleren
  • Hæng til tørre

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SUPERMOM Skjorte til gravide THE MOM
SUPERMOM Skjorte til gravide THE MOM
255 kr
250 kr