SUPERMOM Nederdel til gravide PU Black
-39%
Størrelsesguide

350 kr
Pris
215 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
135 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A249229

SUPERMOM Nederdel til gravide PU Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vis din femininitet i denne nederdel til gravide kvinder fra SUPERMOM . Midi-modellen er lavet af kunstlæder og smyger sig smukt om kroppen. De elastiske indsatser på begge sider giver din krop nok plads til at ændre sig. Lukningen, som falder over den voksende mave, giver ekstra komfort. Nederdelen har en lynlås og en diskret slids i ryggen. Kombiner den med en top, en blazer og støvler for et smart look med et cool twist.

Når du køber denne nederdel, skal du vælge den samme størrelse som før din graviditet. Vores model er 178 cm høj og bærer størrelse S.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Jern moderat varmt (150 °C)
  • Må ikke komme i tørretumbleren
  • Hæng til tørre

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SUPERMOM Nederdel til gravide PU Black
SUPERMOM Nederdel til gravide PU Black
350 kr
215 kr