SUPERMOM Langærmet skjorte Green Striped
Størrelsesguide
Variant:
  • SUPERMOM Langærmet skjorte Green Striped
  • SUPERMOM Langærmet skjorte Black Striped

Pris
319 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A231936

SUPERMOM Langærmet skjorte Green Striped
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Du vil tiltrække al opmærksomheden med denne longsleeve fra Supermom . Den længere model sidder meget behageligt takket være strækdelen og giver plads nok til din voksende mave. Langærmet med diskret krave har et stribet mønster i en smuk farvekontrast og en praktisk lynlås er indsat på ryggen. De asymmetriske detaljer på manchetterne fuldender det hele på en unik måde. Sæt denne stribede sweater sammen med sorte leggings, og fuldend looket med en behagelig cardigan og Chelsea boots.Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Kan vaskes ved 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SUPERMOM Langærmet skjorte Green Striped
SUPERMOM Langærmet skjorte Green Striped
319 kr