Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
SUPERMOM Kjole til gravide black
Størrelsesguide

319 kr
Pris
312 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A249215

SUPERMOM Kjole til gravide black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I denne kjole giver Fashion og sportstøj hinanden en high five. En kombination af komfort og stil spiller en vigtig rolle i denne sæsons modebillede. Denne ventekjole fra Supermom er lavet af et super behageligt stof, der giver din runde krop ekstra komfort. Midi-modellen har en v-halsudskæring og kontrastfarvede paneler. Sammen med de ribstrikkede manchetter giver de denne stilfulde kjole et sporty look.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 57% viskose, 38% polyester, 5% elastan.
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Jern moderat varmt (150 °C)
  • Må ikke tørretumbles
  • Hæng til tørre

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SUPERMOM Kjole til gravide black
SUPERMOM Kjole til gravide black
319 kr
312 kr