superfit Tøfler Spotty pink
Størrelsesguide
Variant:
  • superfit Tøfler Spotty pink
  • superfit Drengesko Spotty blå anker
  • superfit Tøfler Spotty pink

Pris
190 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306602

superfit Tøfler Spotty pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Brandkvalitet fra superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af ??Legero skofabrik. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa til børnesko. 98% af de udspurgte børnelæger og ortopæder gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko blev udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrulningssål, slip-in, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting, som skoen simpelthen ""passer"".

For at sikre, at du modtager et førsteklasses produkt i produktionen af som de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer tages i betragtning ud over design, forarbejdning, materiale og pasform, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de, der er foreskrevet ved lov for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

SPOTTY fra superfit er en løbesko, der opfylder alle kravene til sunde børnesko: denne komfortable og ultralette tøfler til babyer og småbørn skiller sig ud især takket være den ekstremt tynde og ultra-fleksibel sål. Slidstærkt tekstil og åndbart bomuldsfor giver mulighed for behageligt hærdede børns fødder hele dagen, hvad enten det er hjemme, i børnehaven eller i børnehaven. Ved hjælp af den praktiske velcrolukning kan tøffelen åbnes bredt, så en hurtig slip-in er garanteret. SPOTTY fra superfit er fremstillet i WMS bredde M III.

Produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil
  • For: tekstilforing
  • Med praktisk velcrolukning
  • Bredde: medium
  • Ikke-mærkningssål
"

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Tøfler Spotty pink
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

superfit Tøfler Spotty pink
superfit Tøfler Spotty pink
190 kr