superfit Tøfler plettet gul
Størrelsesguide
Variant:
  • superfit Tøfler plettet gul
  • superfit Girls Slipper Spotty pink
  • superfit Girls Slipper Spotty blue
  • superfit Drengesko Spotty blå snegl
  • +3

Pris
215 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306605

superfit Tøfler plettet gul
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Brandkvalitet fra superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af ??Legero skofabrik. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa til børnesko. 98% af de udspurgte børnelæger og ortopæder gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko blev udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrulningssål, slip-in, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting, som skoen simpelthen ""passer"".

For at sikre, at du modtager et førsteklasses produkt i produktionen af som de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer tages i betragtning ud over design, forarbejdning, materiale og pasform, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de, der er foreskrevet ved lov for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

SPOTTY, en sød rullesko fra superfit var designet til de aller yngste. Det er ikke kun overbevisende takket være sine søde pletter i forfoden, det har også alle de funktioner, der udgør en sund børnesko: den ekstremt tynde og ultra-fleksible ydersål sikrer en behagelig følelse og efterlader ingen uønskede mærker på gulvet. Derudover er ""Splash s"" integreret på sålen, der visuelt ligner vandstænk og understøtter grebet. Den lette tå-, hæl- og ledbeskyttelse sikrer et godt stativ. Takket være den praktiske velcrolukning kan børnes tøfler hurtigt tages på og tages af. En bomuldsforing af høj kvalitet sikrer også, at børns fødder holdes ved en behagelig temperatur hele dagen. SPOTTY fra superfit tilbydes i WMS bredde M III.

Produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil
  • For: tekstilforing
  • Med praktisk velcrolukning
  • Bredde: medium
  • Ikke-mærkningssål
"

Tilbehør

Pris
52 kr
Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit Tøfler plettet gul
superfit Tøfler plettet gul
215 kr