❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
superfit Slipper Spotty blue
Størrelsesguide
Variant:
  • superfit Slipper Spotty blue
  • superfit Girls Slipper Spotty lyseblå
  • superfit Slipper Spotty blue
  • superfit Slipper Spotty grå

Pris
201 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297620

superfit Slipper Spotty blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Brandkvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrikken, sko af de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende mærke i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børnesko med den højeste karakter. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælhætte, rullesål, slip-in, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting, som skoen simpelthen ""passer"".

Legero stræber konstant efter at bruge den nyeste teknologi for at sikre, at du får en første klasses produkt, hvis fremstilling tager højde for de anvendte materialers sundhedsmæssige aspekter samt Design af håndværk, materialer og pasform. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene lever op til de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Disse søde superfit Indendørs løbere er en ægte blikfang og får børns hjerter til at slå hurtigere. De søde motiver er et rigtigt højt lys for de små eventyrere. Det fine tekstil ligger forsigtigt mod foden. Den højere skaft garanterer et fast greb, og velcrolukningen gør det muligt at justere Spotty individuelt til foden. Fordi det kan åbnes bredt, er let adgang garanteret. PVC-sålen er skridsikker og har Splash s, som forbedrer grebet på jorden. Spotty er fremstillet i WMS bredde M III

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil
  • Foring: tekstil
  • Med praktisk velcrolukning
  • Ikke-mærkningssål
"

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit Slipper Spotty blue
superfit Slipper Spotty blue
201 kr