12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
Kun idag:
Barnevognsrabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
superfit Slipper Belinda lyseblå
Størrelsesguide

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297597

superfit Slipper Belinda lyseblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Brandkvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrikken findes sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende mærke i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børnesko med den højeste karakter. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælhætte, rullesål, slip-in, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting, som skoen simpelthen ""passer"".

Legero stræber konstant efter at bruge den nyeste teknologi for at sikre, at du får en førsteklasses produkt, hvis fremstilling ikke kun tager højde for design af håndværk, materialer og pasform, men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene lever op til de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Den søde superfit Slipper Belinda er den rigtige ting for alle prinsesser. Med søde motiver som et vinter snefnugdesign, der minder om isprinsesser eller enhjørningsdesign, vil ethvert ønske blive opfyldt. De farvede såler er ikke mærket og efterlader derfor ingen mærker på gulvet. superfit Slipper kan tilpasses individuelt til foden, hvilket sikrer et fast greb og let adgang. Den legende sommerfugleanvendelse på den super lette og fleksible sål fuldender det fortryllende design. Det muliggør også en naturlig rullende bevægelse. Belinda er fremstillet i WMS bredde M III.

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil
  • For: tekstilforing
  • Med praktisk velcrolukning
  • Ikke-mærkningssål
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Slipper Belinda lyseblå
5
2 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

superfit Slipper Belinda lyseblå
superfit Slipper Belinda lyseblå
223 kr