Superfit Sko Sports4 Mini bluet kombi (M)

Superfit Sko Sports4 Mini bluet kombi (M)


Størrelsesguide

429 kr
Pris
387 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
42 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A235699

Superfit Sko Sports4 Mini bluet kombi (M)
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Disse sportslige sko imponerer med deres innovative design og beviste pasform. Den superlette og fleksible ydersål sikrer en særlig behagelig pasform. Desuden fremmer den behagelige tekstilforing og den aftagelige lædersindsål barnets velfærd. Udstyret med et praktisk velcrobånd, der gør dem hurtige at tage af og på. Elastiske bånd på fodenden giver også god støtte. Denne børnesko, der hedder Sport 4 Mini, er lavet af en velourlæder-tekstil kombination af høj kvalitet og er den ideelle følgesvend til udendørs aktiviteter.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Veloursleder/ Tecno/ Tekstil
  • Fyld: tekstilfor
  • Med velcrolukning
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Superfit Sko Sports4 Mini bluet kombi (M)
Superfit Sko Sports4 Mini bluet kombi (M)
429 kr
387 kr