superfit Sandaler Fanni lysegrøn / hvid (medium)
-26%
Størrelsesguide

409 kr
Pris
301 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
108 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306514

superfit Sandaler Fanni lysegrøn / hvid (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Brandkvalitet fra superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af ??Legero skofabrik. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa til børnesko. 98% af de udspurgte børnelæger og ortopæder gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko blev udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrulningssål, slip-in, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting, som skoen simpelthen ""passer"".

For at sikre, at du modtager et førsteklasses produkt i produktionen af som de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer tages i betragtning ud over design, forarbejdning, materiale og pasform, bestræber Legero sig konstant på at bruge den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de, der er foreskrevet ved lov for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

FANNI fra superfit er en tålukket sandøl til babyer og småbørn, lavet af en kombination af høj kvalitet og nuttet nappa- og effektlæder. Med den bløde læderbeklædte indersål såvel som den hyggelige læderforing, der sikrer optimal åndbarhed og en behagelig slidoplevelse, er børn komfortable og altid godt ventileret, når temperaturen stiger. Takket være de praktiske velcrolukninger kan modellen tages og tages hurtigt og let, og desuden kan Sand ale individuelt tilpasses barnets fod. Den skridsikre ydersål, der er profileret med søde små hjerter, sikrer stabilitet og sikkerhed under de første skridt. FANNI er den ideelle ledsager gennem sommeren for alle løbende begyndere og fås i WMS bredde M IV.


Produktdetaljer:
  • Materiale: nappalæder / effektlæder
  • For: Læderforing
  • Med praktiske velcrolukninger
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Sandaler Fanni lysegrøn / hvid (medium)
4.5
28 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 22
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Sandaler Fanni lysegrøn / hvid (medium)
superfit Sandaler Fanni lysegrøn / hvid (medium)
409 kr
301 kr