Superfit Sandal Mike 2 water kombi (M)
Størrelsesguide
Variant:
 • Superfit Sandal Mike 2 water kombi (M)
 • superfit Drenge Sandal Mike 3.0 (medium)
 • superfit Drenge Sandal Mike 3.0 blå / grøn (medium)
 • Superfit Boys Sandal Mike 2 water kombi (M)
 • superfit Sandaler Mike 3.0 blå (medium)

399 kr
Pris
349 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
50 kr-13%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A260494

Superfit Sandal Mike 2 water kombi (M)
Mærkekvalitet fra Superfit
På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.
For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

To praktiske velcrolukninger sørger for hurtigt af- og påtagning og mulighed for at tilpasse. Den robuste gummi ydersål er meget let og giver dermed den højeste gangkomfort. Højkvalitets tekstilbeklædning og læderbetræk indersål sikrer også en behagelig pasform. Skaftet er lavet af en holdbar suede-tekstil kombination og er kendetegnet ved den sportslige farve blanding. Denne model er i middel vidde (WMS-vidde "M4") og er perfekt til udendørs aktiviteter på varme dage.

Produktdetaljer:
 • Materiale: Velourslæder/ Tekstil
 • Fyld: tekstilfor
 • Med praktisk velcrolukning
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Superfit Sandal Mike 2 water kombi (M)
Superfit Sandal Mike 2 water kombi (M)
399 kr
349 kr