superfit Sandal Lettie blå (medium)
Størrelsesguide
Variant:
  • superfit Sandal Lettie blå (medium)
  • Superfit Girls Sandal Lettie smoke kombi (M)
  • Superfit Girls Sandal Lettie pink kombi (M)
  • Superfit Girls Sandal Lettie hvid (M)
  • superfit Girls Sandal Lettie lysegrå / lyserød (medium)

Pris
410 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289998

superfit Sandal Lettie blå (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med det højeste mærke. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting skoen passer simpelthen "".

For at give dig et førsteklasses produkt, i hvis produktion, udover designforarbejdning, materiale og pasform, også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, Legero bestræber sig konstant på at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Denne sand alt for alle løb begyndere fra superfit fængsler blandt andet takket være sin søde Designsødme: Ud over det søde prikmønster og blomsterapplikationer bringer det også meget af komfort. To justerbare velcro-fastgørelser sikrer hurtig adgang, og hælområdet er lukket for at give små fødder den nødvendige støtte. Den superfleksible sål er udstyret med en skridsikker profil, der sikrer et sikkert trin. En blød læderfor samt en supersoft e, læderdækket dæksål, forhindrer smertefulde trykpunkter på det bløde barns hud. LETTIE fås i bredden M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: ruskind / effekt læder
  • foring: læderfor
  • Med praktisk velcro-fastgørelse
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

superfit Sandal Lettie blå (medium)
410 kr