superfit Sandal Fanni blå / lyserød (medium)
Størrelsesguide
Variant:
  • superfit Sandal Fanni blå / lyserød (medium)
  • superfit  Sand ale Fanni rød/rosa (medium)

336 kr
Pris
334 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A290002

superfit Sandal Fanni blå / lyserød (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med det højeste mærke. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting skoen passer simpelthen.

For at give dig et førsteklasses produkt, hvis fremstilling tager højde for ikke kun Design udførelse, materiale og pasform, men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, Legero bestræber sig konstant på at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

FANNI, er en klassisk vandrer- Sand ale fra superfit. Takket være den tå lukkede spids er det den ideelle ledsager til alle babyer og småbørn, der ønsker at tage deres første skridt i livet. Det øverste materiale består af en slidstærk velour / tekstilkombination, som er raffineret med søde blomsterapplikationer. Den bløde, læderdækkede dæksål giver ikke kun den nødvendige feel-good-faktor, den dæmper også slidbanen optimalt og regulerer samtidig fugttransport. Velcro-fastgørelseselementerne, der kan åbnes bredt, giver børnene Sand mulighed for at tage på og tage skoene hurtigt af. Fortryllende hjerter sød udseendet på den skridsikre ydersål, som giver det bedst mulige greb. FANNI er fremstillet i WMS-bredden M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: Ruskind / tekstil
  • foring: læderfor
  • Med praktisk velcro-fastgørelse
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Sandal Fanni blå / lyserød (medium)
4.5
21 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Sandal Fanni blå / lyserød (medium)
superfit Sandal Fanni blå / lyserød (medium)
336 kr
334 kr