superfit  Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
Størrelsesguide
Variant:
  • superfit Sandal Fanni blå / lyserød (medium)
  • superfit  Sand ale Fanni rød/rosa (medium)

Pris
334 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306448

superfit Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ved fremstillingen ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de anvendte materialers sundhedsmæssige aspekter, stræber Legero konstant efter at anvende den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

FANNI, er en klassisk babywalker Sand ale fra huset FANNI superfit . Takket være den lukkede tå er det den ideelle ledsager til alle babyer og småbørn, der ønsker at tage deres første skridt i livet. Overdelen er lavet af en slidstærk velour/tekstilkombination, der er afsluttet med søde blomsterapplikationer. Den bløde, læderbeklædte indersål giver ikke kun den nødvendige velvære, den dæmper også fodtrinnet optimalt og regulerer samtidig fugttransporten. Ved hjælp af velcrolukningerne, som kan åbnes bredt, kan børnenes Sand ale hurtigt tages af og på. De fortryllende hjerter forsøder udseendet på den skridsikre ydersål, som garanterer det bedst mulige greb. FANNI fremstilles i WMS-bredden M IV.

Produktdetaljer:
  • Materiale: ruskind/tekstil
  • Foring: læderforing
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
41 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
4.5
21 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit  Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
superfit Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
334 kr