superfit Low sko Stormblå / grøn (medium)

superfit Low sko Stormblå / grøn (medium)


Størrelsesguide

Pris
446 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306662

superfit Low sko Stormblå / grøn (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Brandkvalitet fra superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af ??Legero skofabrik. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa til børnesko. 98% af de udspurgte børnelæger og ortopæder gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko blev udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrulningssål, slip-in, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting, som skoen simpelthen ""passer"".

Legero stræber konstant efter at bruge den nyeste teknologi for at sikre, at du får en førsteklasses produkt, hvor sundhedsaspekterne af de anvendte materialer tages i betragtning udover design, håndværk, materiale og pasform. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de, der er foreskrevet ved lov for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

STORM fra superfit er en super sej sportssneaker. STORM er lavet af funktionelle tekstiler og god ruskind og kombinerer alt, hvad en stilfuld og praktisk sneaker skal have. Den tofarvede, fleksible gummisål viser en sjov bølgeprofil og giver samtidig optimalt greb ved de mest forskellige udendørsaktiviteter. Takket være de praktiske velcrolukninger kan STORM tages og tages hurtigt af, og bredden kan justeres individuelt. De dæmpede grundfarver er blevet suppleret med seje neonhøjt lys - dette understreger det sporty look. Alle STORM sneakers er udstyret med en aftagelig indersål og er lavet i WMS bredde M IV.

Produktdetaljer:
  • Materiale: velour / tekstil / tecno
  • For: tekstilforing
  • Med velcrolukninger
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)
"

Tilbehør

Pris
74 kr
Pris
96 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit Low sko Stormblå / grøn (medium)
superfit Low sko Stormblå / grøn (medium)
446 kr