superfit Lavsko Star lyseblå / lyserød (medium)

superfit Lavsko Star lyseblå / lyserød (medium)


Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Lavsko Star lyseblå / lyserød (medium)
 • Superfit Girls Sko Starlight berry kombi (M)
 • superfit Piger lavsko Stjerne lyseblå / lyserød (mellem)
 • superfit Lavsko Star lys lysegrå / pink (medium)

Pris
409 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306200

superfit Lavsko Star lyseblå / lyserød (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Brandkvalitet fra superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af ??Legero skofabrik. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa til børnesko. 98% af de udspurgte børnelæger og ortopæder gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko blev udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrulningssål, slip-in, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting, som skoen simpelthen ""passer"".

Legero stræber konstant efter at bruge den nyeste teknologi for at sikre, at du får en førsteklasses produkt, hvor sundhedsaspekterne af de anvendte materialer tages i betragtning udover design, håndværk, materiale og pasform. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de, der er foreskrevet ved lov for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

STAR LIGHT fra superfit er en stilfuld sneaker til alle små piger, der elsker noget specielt. Lavet af blød ruskind og effektlæder og med fortryllende detaljer, får STAR LIGHT hver piges hjerte hurtigere. Effekt læder og sålen med stjerner er et specielt højt lys. Snøringen giver superfit skoen kan åbnes bredt og tilpasses individuelt til foden. Dette sikrer nem adgang og et fast greb. Sålen er særlig fleksibel og giver en naturlig rullende bevægelse. STAR LIGHT er lavet i WMS bredde M III.

Produktdetaljer:
 • Materiale: ruskind / effektlæder
 • For: Læderforing
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: medium (WMS)
"

Tilbehør

Pris
96 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - superfit Lavsko Star lyseblå / lyserød (medium)
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
3 Bedømmelse
 
2
 
0
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

superfit Lavsko Star lyseblå / lyserød (medium)
409 kr