superfit Lavsko Moppy blå / grøn (medium)

superfit Lavsko Moppy blå / grøn (medium)


Størrelsesguide

Pris
372 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306648

superfit Lavsko Moppy blå / grøn (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Brandkvalitet fra superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af ??Legero skofabrik. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa til børnesko. 98% af de udspurgte børnelæger og ortopæder gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko blev udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrulningssål, slip-in, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting, som skoen simpelthen ""passer"".

Legero stræber konstant efter at bruge den nyeste teknologi for at sikre, at du får en førsteklasses produkt, hvor sundhedsaspekterne af de anvendte materialer tages i betragtning udover design, håndværk, materiale og pasform. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de, der er foreskrevet ved lov for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

MOPPY fra superfit er en populær løbermodel til babyer og småbørn. En børnevenlig sidste sikrer den ideelle pasform her uden at skulle undvære cool Design. Den superbløde ruskind og funktionelle tekstiler ligger fint mod fødderne. De praktiske velcrolukninger kan åbnes bredt og giver let adgang. Dette gør det muligt for MOPPY at være perfekt tilpasset foden. Den lidt højere skaft giver anklerne nok støtte, og den ekstra fleksible sål giver en naturlig rullende bevægelse. Fodsengene kan udskiftes, så de let kan udskiftes. MOPPY er fremstillet i WMS bredde M IV.

Produktdetaljer:
  • Materiale: velour / tekstil
  • For: læderforing
  • Med velcrolukninger
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Lavsko Moppy blå / grøn (medium)
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Lavsko Moppy blå / grøn (medium)
superfit Lavsko Moppy blå / grøn (medium)
372 kr