superfit Lav sko til drenge Universe blå/lysegrøn (bred)

superfit Lav sko til drenge Universe blå/lysegrøn (bred)


Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Lav sko til drenge Universe blå/lysegrøn (bred)
 • superfit Lav sko Universe Grå/Grøn (medium)
 • superfit Lav sko Universe Blå/Rød (medium)

Pris
372 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306622

superfit Lav sko til drenge Universe blå/lysegrøn (bred)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

Legero stræber hele tiden efter at anvende den nyeste teknologi for at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

UNIVERSET fra superfit er en absolut klassiker blandt babysvømmere. En kombination af ruskind af høj kvalitet og slidstærke tekstiler sikrer maksimal åndbarhed og komfort. Indvendigt er modellen til babyer og småbørn udstyret med et blødt læderfor, som giver en god fugttransport. Snørebåndet gør det muligt at snøre skoen superfit skoen kan åbnes bredt. Dette letter indgangen og gør det muligt at justere bredden. UNIVERSE er tilgængelig i WMS-bredden W V.

Produktdetaljer:
 • Materiale: velour/tekstil
 • Foring: læderforing
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: bred (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
56 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Lav sko til drenge Universe blå/lysegrøn (bred)
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Lav sko til drenge Universe blå/lysegrøn (bred)
superfit Lav sko til drenge Universe blå/lysegrøn (bred)
372 kr