App exclusive: 30% Mode Outlet
App exclusive: 30% Mode Outlet
Kun i dag
APP6F1626
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
superfit lav sko Rush blå / lyserød

superfit lav sko Rush blå / lyserød


Størrelsesguide
Variant:
  • superfit lav sko Rush blå / lyserød
  • superfit lav sko Rush blå / grå
  • superfit Lav sko Rush blå / orange

Pris
372 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290058

superfit lav sko Rush blå / lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under paraplyen fra Legero skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med det højeste mærke. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting sko passer simpelthen.

For at give dig et førsteklasses produkt, i hvilket produktionen ikke kun design udførelse, materiale og pasform, men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer tages i betragtning stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Attention, Trend Alarm! Mere Design-køling fungerer ikke. RUSH er navnet på den nye, afslappede sneaker fra superfit, som især er kendetegnet ved dens sporty karakter. Den ekstremt lette og fleksible ydersål er hvid, det øverste materiale er lavet af en high-tech syntetisk / tekstil blanding. Kombineret med et kraveelement lavet af skinnende meshfor, forbliver intet børns ønske uopfyldt. Superfit-standarder som hælforstærkning, tåbeskyttelse og en børnevenlig pasform er en selvfølge. To justerbare velcro-fastgørelser gør det nemt at glide ind og bredden kan justeres. Den læderdækkede indersål kan fjernes ved RUSH og kan om nødvendigt udskiftes med ortopædiske eller nye indlægssåler. Sneakermodellen til børn fås i WMS-bredde M IV.

produktoplysninger:
  • Materiale: Tekstil / Tecno
  • Foring: tekstilfor
  • Med praktisk velcro-fastgørelse
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit lav sko Rush blå / lyserød
372 kr