superfit lav sko Rush blå / grå

superfit lav sko Rush blå / grå


Størrelsesguide
Variant:
  • superfit lav sko Rush blå / grå
  • superfit lav sko Rush blå / lyserød
  • superfit Low sko Rush lysegrå / lyserød (medium)
  • superfit Lav sko Rush blå / orange

Pris
373 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290282

superfit lav sko Rush blå / grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Mærke kvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Under taget af Legero-skofabrik, sko fra de tre mærker Superfit Legero og Think. Superfit er det førende brand i Europa til børnesko. 98% af de undersøgte børnelæger og ortopædkirurger vurderede Superfit-børns sko med de højeste karakterer. Alle sko blev udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rullesåle, indersål, åndbart foring og såleprofil er de vigtigste ting skoen ""passer"" nemt.

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvis fremstilling tager højde for de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, udover designarbejde, materiale og pasform, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring fortolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder for kvalitet og sundhedskompatibilitet. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Attention, Trend Alarm! Mere Design-køling fungerer ikke. RUSH er navnet på den nye, afslappede sneaker fra superfit, som især er kendetegnet ved dens sporty karakter. Den ekstremt lette og fleksible ydersål er hvid, det øverste materiale er lavet af en high-tech syntetisk / tekstil blanding. Kombineret med et kraveelement lavet af skinnende meshfor, forbliver intet børns ønske uopfyldt. Superfit-standarder som hælforstærkning, tåbeskyttelse og en børnevenlig pasform er en selvfølge. To justerbare velcro-fastgørelser gør det nemt at glide ind og bredden kan justeres. Den læderdækkede indersål kan fjernes ved RUSH og kan om nødvendigt udskiftes med ortopædiske eller nye indlægssåler. Sneakermodellen til børn fås i WMS-bredde M IV.

produktoplysninger:
  • Materiale: Tekstil / Tecno
  • Foring: tekstilfor
  • Med praktisk velcro-fastgørelse
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)
"

Tilbehør

Pris
52 kr
Pris
149 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit lav sko Rush blå / grå
superfit lav sko Rush blå / grå
373 kr