superfit Girls Tøffel lysegrøn (medium)
-26%

superfit Girls Tøffel lysegrøn (medium)


Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Girls tøffel pink (medium)
 • superfit Girls Tøffel lysegrøn (medium)
 • superfit Fodseng hjemmesko pink

223 kr
Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
59 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A277543

superfit Girls Tøffel lysegrøn (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ved fremstillingen ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de anvendte materialers sundhedsmæssige aspekter, bestræber Legero sig hele tiden på at anvende den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Denne trendy fodsengsslipper af mærket SUPERFIT er en ideel ledsager til hjemmet og skolen. Tøflen er udstyret med tre individuelt justerbare spænder og kan således tilpasses barnets fod meget godt. Der blev lagt særlig vægt på de anatomisk SUPERFIT Der blev lagt særlig vægt på den anatomisk formede, læderbeklædte korkfodseng for at give den højeste komfort. Denne fodsengsslipper fra SUPERFIT er fremstillet i medium bredde (WMS bredde "M4") og fås i mange forskellige farvevarianter.

Produktdetaljer:
 • Overmateriale: Tecno
 • Sålmateriale: EVA
 • Foring: Syntetisk foring
 • At glide ind

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

superfit Girls Tøffel lysegrøn (medium)
superfit Girls Tøffel lysegrøn (medium)
223 kr
164 kr